Menu

Antipasti

前菜

  • 海老のソテー マンゴーマヨネーズ風味 ¥1,300

    Sauteed shrimp with mango-mayo sauce

  • スカモルツァチーズのグリル トリュフオイル風味 ¥1,300

    Grilled scamorza with white truffle oil

  • パテ・ド・カンパーニュ ¥1,300

    Pate de campagne & potato salad with smoked eggs
    *燻製玉子のポテトサラダ添え

  • やりいかとズッキーニのフリット ¥1,300

    Fried calamari & zucchini

  • いろいろな貝のブルギニョンバター焼き ¥1,400

    Sautéed mixed shellfish with bourguignon butter

  • 美桜鶏のレバームース ¥1,000

    Miou chicken liver mousse
    *ピスタチオのキャラメリゼと

  • モッツァレラ・ブッファラの生ハムロール ¥1,300

    Buffalo mozzarella wrapped with prosciutto

  • 牛タンと野菜のボイル サルサ・ヴェルデ ¥1,400

    Boiled beef tongue with green sauce

  • 本日の気まぐれ風野菜サラダ ¥1,400

    Chef's capricious salad

  • 本日のおすすめ前菜の盛り合わせ 2人前 ¥2,600

    Today’s Antipasti sampler
    *1人前追加ごとに+¥1300となります

  • パンまたはガーリックトースト ¥200

    Bread or garlic toast

海老のソテー マンゴーマヨネーズ風味

Sauteed shrimp with mango-mayo sauce

モッツァレラ・ブッファラの生ハムロール

Buffalo mozzarella wrapped with prosciutto

Primipiatti

パスタ

  • スパゲッティ からすみと大葉和え ゆずバター風味 ¥1,500

    Spaghetti with botargo & shiso, yuzu butter sauce

  • スパゲッティ やりいかと季節野菜のトマトバジルソース ¥1,500

    Spaghetti with squid & vegetables, tomato basil sauce

  • スパゲッティ わたりがにのトマトマスカルポーネソース ¥2,000

    Spaghetti with blue crab, tomato mascarpone sauce

  • スパゲッティ ミートソース ¥1,700

    Spaghetti with veal & Cinta Senese pork ragu
    *イタリア産仔牛とチンタセネーゼ豚の合挽き

  • タリオリーニ サーモンときのこのクリームソース または 大山鶏とタプナード 温泉卵添え ¥1,700

    Tagliolini with salmon & mixed mushroom, cream sauce/ with chicken & poached egg, tapenade sauce

  • パスタ・ベスビオ たことアンデスポテトのラグーソース ¥1,500

    Vesuvio pasta with octopus & potato stew
    *パスタベスビオ…ベスビオ火山の形のショートパスタ

  • リガトーニ ポルチーニとグアンチャーレのクリーム ¥1,700

    Rigatoni with porcini mushroom & guanciale, cream sauce

  • 岩中豚の自家製サルシッチャと栗のリゾット ¥1,500

    Risotto with homemade salsiccia & chestnuts

  • リコッタチーズのニョッキ トマトとモッツァレラの焦がしバター風味 または天使の海老と季節野菜のクリーム ¥1,300

    Ricotta gnocchi with tomato & mozzarella/ with shrimp &vegetables, cream sauce

  • ピッツァ・マルゲリータ または気まぐれ風ピッツァ ¥1,800

    Pizza Marghelita or pizza capricciosa

スパゲッティ わたりがにのトマトマスカルポーネソース

Spaghetti with blue crab, tomato mascarpone sauce

岩中豚の自家製サルシッチャと栗のリゾット

Risotto with homemade salsiccia & chestnuts

リコッタチーズのニョッキ トマトとモッツァレラの焦がしバター風味 または天使の海老と季節野菜のクリーム

Ricotta gnocchi with tomato & mozzarella/ with shrimp &vegetables, cream sauce

Secondipiatti

メインディッシュ

  • 本日のおまかせ鮮魚料理 ¥2,600

    Fresh fish of the day
    *詳しくはスタッフにおたずね下さい

  • 大山鶏モモ肉のグリル 塩レモンとペッパー風味 ¥1,500

    Chicken diavola flavored with preserved lemon

  • マグレ鴨の五香粉グリル ブラッドオレンジ-ポンズソース ¥2,600

    Five spice duck breast with blood orange-ponzu sauce
    *マグレ鴨…フランスでフォワグラを得るために肥育される鴨

  • マンガリッツァポークのチーズカツレツ マルサラソース ¥2,600

    Breaded Mangalitsa pork catlets with marsala sauce
    *マンガリッツァ…ハンガリーの希少な豚 濃厚な赤身と低温で溶ける脂

  • トリッパのトマト煮込み コチュジャン風味 ¥1,300

    Braised tripe with tomato & gochujang (hot pepper paste)

  • 牛ハラミ肉のステーキ 赤ワインとエシャロットのソース ¥2,000

    Skirt steak with shallot red wine vinegar sauce

  • 国産牛ほほ肉の赤ワイン煮込み ¥2,800

    Braised beef cheek in red wine

  • アンガス牛タリアータ パルミジャーノとルコラ風味 ¥2,800

    Angus beef tagliata with rocket & parmesan

本日のおまかせ鮮魚料理

Fresh fish of the day

アンガス牛タリアータ パルミジャーノとルコラ風味

Angus beef tagliata with rocket & parmesan

Dolce

ケーキリスト

  • かぼちゃのプリン ¥500

    Pumpkin pudding

  • 本日のタルト ¥500

    Today's tart

  • ティラミス ¥500

    Tiramisu

  • カッサータ ¥500

    Cassata
    *リコッタチーズなどを凍らせたデザート

  • ズコット ¥500

    Zuccotto
    *スポンジにクリームなどを詰めたデザート

  • レモンシャーベット ¥500

    Lemon sorbet

  • バニラのジェラート ¥500

    Vanilla gelato

  • 本日のジェラート ¥500

    Today's gelato

  • デザートセット ¥850

    Dolce Set
    *お好みのデザートとお飲み物をお選びください

カッサータ

Cassata

JR渋谷駅 西口より出て歩道橋を対角に渡ります。ファミリーマートの隣です。

  • 東京都渋谷区桜丘町24-2 第3富士商事ビル1F
  • 03-3476-3681

Opening Hours

Weekday
11:30 – 22:30 [ Last Order 21:30 ]
Saturday
11:30 – 22:00 [ Last Order 21:00 ]
Sunday / Holiday
11:30 – 21:00 [ Last Order 20:00 ]
Lunch Time
11:30 – 16:00